********************** Democracy *********************

*************** (Blog Ελλήνων Δημοκρατών) ***************

 • "Democracy" *** (Blog Ελλήνων Δημοκρατών)
 • Follow ********************** Democracy ********************* on WordPress.com
 • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  Μαζί με 14.101 ακόμα followers

 • EΞΩ ΑΠ’ ΤΗΝ Ε.Ε. :

  GREXIT NOW
 • ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΜΑ:

 • Αναρτήσεις ανά Ετος & μήνα

 • Βάλτε μας στους φίλους σας:

  ακολουθήστε μας στο twitter
 • klik & μας έχετε στο πιάτο σας!!!
 • Follow Us on Google+
 • Follow Us on Linkedin
 • Follow Us on Tumblr
 • Follow Us on Pinterest
 • ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ στο facebook:

  ένα δικό σου ''Like'' εδώ για να έχεις πλήρη κι έγκαιρη ενημέρωση
 • follow us on facebook
 • #

 • Ακολουθήστε με στο Twitter

 • #

 • Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

 • Αρθρα ανά Ετος & μήνα

 • Επιλογή ανά κατηγορία

 • Ετικέτες

  Greece Αριστερά Ασφαλιστικό Δ.Ν.Τ. (μνημόνιο) Δελτίο Τύπου Δημοκρατία ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Εκλογές Ελλάδα Ηράκλειο Θ. Πάγκαλος Κρήτη Μητσοτακέϊκο Νέα Δημοκρατία Νέα Τάξη Παιδεία Στρατός- Αμυνα Τοπική Αυτοδιοίκηση αλητεία αναξιοκρατία ανασφάλεια απεργίες αρπαχτές δολοφόνοι εξευτελισμός επιστολές κυβέρνηση Πασόκ λαϊκή εξέγερση νέο βαθύ Πασόκ πανελλήνιες εξετάσεις παρακράτος παραοικονομία παραπληροφόρηση πελατειακή πολιτική πολίτες πολιτική αλητεία προδότες σπατάλες δημοσίου χρήματος συνταξιοδοτικό υπουργοί του Πασόκ φορομπηχτική πολιτική
 • Ημερολόγιο & καταχωρήσεις!

  Μαΐου 2017
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Απρ.   Ιον. »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • RSS ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

 • "Democracy" *** (Blog Ελλήνων Δημοκρατών)
 • Εγγραφή

 • Follow ********************** Democracy ********************* on WordPress.com
 • ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΘΕΜΑ:

 • Αναρτήσεις ανά έτος & μήνα

 • Ημερολόγιο & καταχωρήσεις!

  Μαΐου 2017
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Απρ.   Ιον. »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που συνδέει παραγωγούς τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και καταναλωτές από όλη την Ελλάδα.

  Kaloudia.com

 • ΔΗΜΟΣΙΟ: Λαμόγια, κλέφτες, φυγόδικοι, απατεώνες

 • τί γράφουν σήμερα τα Blogs
 • Blog:  daskalos ksipnistere
 • Powered by BannerFans.com

 • gamos

 • discover Crete island,hotels in Crete ### Ξενοδοχεία στη Κρήτη
 • Blogs I Follow

ΙΝΚΑ: «Συλλογική Αγωγή κατά ΔΕΗ»

Posted by Click me στο 04/05/2017

571 ΙΝΚΑΓΟΚΕ Συλλογική Αγωγή κατα ΔΕΗ ΥΚΩ 04.05.17

ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ 04.05.2017

Αν δεν καταλάβανε, θα δούνε την απόφαση !!!

Το ΙΝΚΑ είναι η ανίκητη ιδέα και πράξη. Θα είμαστε μαζί πάντα.

ENΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

(Εκούσια Δικαιοδοσία )

ΑΓΩΓΗ

(Συλλογική Αγωγή άρθρο 10 ν 2251/1994)

 

Του Δευτεροβαθμίου Καταναλωτικού Σωματείου με την επωνυμία

«ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΝΚΑ (ΓΟΚΕ)»,

που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Γ Σεπτεμβρίου 13 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Του Πρωτοβάθμιου Σωματείου Ένωση Καταναλωτών με την επωνυμίαΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ) που εδρεύει στα Χάνια οδός Νεοζηλανδών μαχητών 14 και εκπροσωπείται νόμιμα.

            Του Πρωτοβάθμιου Σωματείου Ένωση Καταναλωτών με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ που εδρεύει στο Αγρίνιο οδός Σ. Τσικνιά (Τσαλδάρη) 48 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Του Πρωτοβάθμιου Σωματείου Ένωση Καταναλωτών με την επωνυμίαΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΔΙ.ΚΑ.Π.) που εδρεύει στον Πειραιά οδός Γρ. Λαμπράκη 68 και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΑΤΑ:

Της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Ε.Η. ΑΕ) που εδρεύει στην Αθήνα οδός Χαλκοκονδύλη Αριθμός 30 και εκπροσωπείται νόμιμα.

……………………………………..

……………. Η ηθική βλάβη εκ της παράνομης συμπεριφοράς του αντιδίκου θα πρέπει να αποτιμηθεί σε 250.000 €, ενόψει και της εν γένει συμπεριφοράς της όπου σε περίοδο οικονομικής κρίσης επιλέγει να επιβαρύνει τα φτωχά νοικοκυριά.

Να γίνει δεκτή η παρούσα συλλογική αγωγή μας.

Να υποχρεωθεί η εναγόμενη προμηθεύτρια ηλεκτρικού ρεύματος στο μέλλον:

1) Να μην διακόπτει την παροχή ρεύματος στους καταναλωτές που δεν καταβάλλουν την χρέωση ΥΚΩ και ούτε να δίνει εντολές αποκοπής στο Διαχειριστή του Ηλεκτρικού Συστήματος ΔΕΔΗΕ, με απειλή σε βάρος της χρηματικής ποινής 10.000 € για κάθε μια επιμέρους και ανά καταναλωτή αλλά και κατά ημέρα παραβίαση εκάστης των παραπάνω παραβιάσεων.

2) Να δέχεται την καταβολή από τους καταναλωτές του αντιτίμου των λογαριασμών που εκδίδει, αφαιρουμένου του αναγραφόμενου ποσού της χρέωσης ΥΚΩ με απειλή σε βάρος της χρηματικής ποινής 10.000 € για κάθε μια επιμέρους και ανά καταναλωτή αλλά και κατά ημέρα παραβίαση εκάστης των παραπάνω παραβιάσεων.

3) Να μην ενσωματώνει, υπολογίζει και καταλογίζει στους λογαριασμούς κατανάλωσης ρεύματος που αυτή εκδίδει την χρέωση ΥΚΩ με απειλή σε βάρος της χρηματικής ποινής 10.000 € για κάθε μια επιμέρους και ανά καταναλωτή αλλά και κατά ημέρα παραβίαση εκάστης των παραπάνω παραβιάσεων.

4) Να μας καταβάλει το ποσό των 250.000 € ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης σύμφωνα με τις διατάξεις του ν 2251/1994 έντοκα και νομιμότοκα από την επίδοση σε αυτόν της παρούσας αγωγής μας

Να αναγνωριστεί το δικαίωμα των καταναλωτών να αξιώσουν μεμονωμένα αποζημίωση, για κάθε μια από τις παραπάνω βλαπτικές συμπεριφορές της εναγομένης.

Να κηρυχθεί η εκδοθεισομένη απόφαση προσωρινά εκτελεστή.

Να συμψηφιστεί η δικαστική δαπάνη των διαδίκων.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα νόμιμα και εμπρόθεσμα την παρούσα προς την Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Δ.Ε.Η. ΑΕ) που εδρεύει στην Αθήνα οδός Χαλκοκονδύλη Αριθμός 30 και εκπροσωπείται νόμιμα προς γνώση της και τις νόμιμες συνέπειες καλούμενη να παρασταθεί κατά την συζήτηση της όπου και όταν ανωτέρω ορίζεται.

Αθήνα 27/4/2017

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος:

Ι Ω Α Ν Ν Η Σ Θ. Μ Υ Τ Α Λ Ο Υ Λ Η Σ

Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ Ο Σ

3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 54, 3ος ΟΡΟΦΟΣ, ΑΘΗΝΑ

Τ.Κ. 104 33, ΤΗΛ. & FAX 2103842522, κιν.

6945202953, email mytaloulislawoffice@yahoo.gr

 

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “ΙΝΚΑ: «Συλλογική Αγωγή κατά ΔΕΗ»”

 1. 04 Μαΐου 2017

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ραχήλ Μακρή: «Οι «Μνημονιακές» αποδράσεις της Υπουργού ταξιδιών και του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ύψους 100.000,00 € στο Ντουμπάι»

  Σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία για τα έσοδα από τον τουρισμό, το πλεόνασμα του ταξιδιωτικού ισοζυγίου για το 2016, ανήλθε στα 11.202 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας μείωση κατά 7,3% έναντι του πλεονάσματος για το 2015 ήτοι 12.088 εκατ. ευρώ.
  Οι ταξιδιωτικές εισπράξεις διαμορφώθηκαν στα 13.207 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση κατά 6,5% σε σύγκριση με το 2015.
  Αναλυτικότερα, το 2016 οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 5.580 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση κατά 7,1% σε σύγκριση με το 2015, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 3.517 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 3,6%.
  Όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 5,2% και διαμορφώθηκαν στα 2.128 εκατ. ευρώ και οι εισπράξεις από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 25,6% και διαμορφώθηκαν στα 889 εκατ. ευρώ.
  Οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο επίσης μειώθηκαν κατά 3,7% και διαμορφώθηκαν στα 1.944 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, αύξηση κατά 3,5% παρουσίασαν οι εισπράξεις από τη Ρωσία, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 436 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ σημείωσαν μείωση κατά 22,8% και διαμορφώθηκαν στα 728 εκατ. ευρώ.
  Την ίδια ώρα η Υπουργός ταξιδιών αγκαζέ με την διπλοθεσίτισσα σύμβουλο της, απόφοιτο λυκείου διορισμένη και αμειβόμενη κατά παράβαση του νόμου, ως πανεπιστημιακή απόφοιτη στο ανωτέρω κλιμάκιο του δημοσίου υπαλλήλου, συνεχίζουν τα πανάκριβα ταξιδάκια αναψυχής σε εξωτικούς παραδείσους με πρόσχημα την προώθηση του τουρισμού.
  Αυτή την φορά βέβαια συνοδευόμενη από τον γαλάζιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.
  Αφού έκοψαν κορδέλες σε ιδιωτικά mall με τον «Κοσκωτά» του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, την ίδια ώρα που ψήφισαν το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, δίνοντας την χαριστική βολή στους εμπόρους προς όφελος των πολυεθνικών.

  Αφού ξεπούλησαν τις μαρίνες της χώρας.

  Αφού παραχώρησαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε γερμανικές εταιρείες με κεφάλαιο 25.000,00 € και στον «μεγαλοεπιχειρηματία» με την επιχείρηση αγνώστων μετόχων και κεφαλαίου με έδρα την Κύπρο.
  Αφού ξεπούλησαν κατά απαίτηση των Γερμανών για 10 εκατ. ευρώ την ΕΛΒΟ, χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση από την Περιφερειακή Αρχή θεώρησαν ότι θα πρέπει να ταξιδέψουν μέχρι το μαγευτικό Ντουμπάι για να προωθήσουν τον τουρισμό της Κεντρικής Μακεδονίας.
  Μάλιστα η Περιφέρεια χρεώθηκε και την ενοικίαση περιπτέρου από τον ΕΟΤ, ενώ υπήρχε ήδη περίπτερο του ΕΟΤ που κόστισε 47.120,00€.
  Την ίδια ώρα βέβαια που Υπουργός, υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου, Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας, απολαμβάνουν ταξίδια στο Ντουμπάι με λεφτά των φοροληστεμένων Ελλήνων, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καθαρογράφει το 4 στην σειρά κοινωνιοκτόνο μνημόνιο καταθέτοντας ρεκόρ κυβέρνησης στην ψήφιση και εκτέλεση μνημονίων.
  Την ίδια ώρα δημοσιεύματα καταγγέλλουν ότι από τα τρία βίντεο προώθησης, απουσιάζει ο Ν. Σερρών και η Αμφίπολη, για την οποία ξέχασαν και την χρηματοδότηση των ανασκαφών με 1 εκατ. Ευρώ, παρόλο που είχε ζητηθεί να συνδράμει η ελληνική ομογένεια της Αμερικής.
  Το Μέτωπο Νίκης καλεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπως απαντήσει για τον σκοπό του συγκεκριμένου ταξιδιού.
  Για ποιο λόγο πληρώθηκε ο ΕΟΤ για την χρήση του ελληνικού περιπτέρου.
  Αν υπήρχε έγκριση της δαπάνης από το περιφερειακό συμβούλιο για το 2017.
  Εάν γνωρίζουν ότι η χώρα έχει μηδενικούς τουρίστες από το Ντουμπάι, καθώς χρησιμοποιούν πολυτελή γιοτ για τις διακοπές τους τα οποία απαιτούν εκσυγχρονισμένες μαρίνες που έχουν πουλήσει τα κόμματα τους.
  Να μας ενημερώσουν για τον αριθμό των μαρίνων που διαθέτει η Κεντρική Μακεδονία, προκειμένου να προσελκύσει Άραβες τουρίστες.
  Να μας απαντήσουν εάν γνωρίζουν ότι οι Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Ντουμπάι στο χώρο της Ναυτιλίας και στα τουριστικά σκάφη, έφυγαν από την Ελλάδα εξαιτίας του αφιλόξενου επενδυτικού περιβάλλοντος και της παντελούς έλλειψης υποδομών.
  Το Μέτωπο Νίκης καλεί την Υπουργό όπως εξηγήσει για ποιο λόγο δεν απάντησε όπως όφειλε στην με αρ. πρωτ. 4537/20-08-15 Ερώτηση της Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή με θέμα: «Ενέργειες της Κυβέρνησης για την ανάπτυξη του ναυτιλιακού τουρισμού και των μαρίνων» (http://bit.ly/2p6WoNq).

  Αντιλαμβανόμαστε φυσικά ότι Υπουργοί μηδενικού κοινοβουλευτικού και υπουργικού έργου που διορίστηκαν όχι για τις ικανότητες τους, αλλά για να ψηφίζουν κοινωνιοκτόνα μέτρα για την ελληνική κοινωνία, είναι πολύ δύσκολο να απαντήσουν.
  Οπότε ας αναλωθούν στα ταξίδια και την είσπραξη ημερήσιων αποζημιώσεων εις βάρος των κορόιδων και τους ευχόμαστε να βρουν εξωτικά μέρη για να αποδράσουν με τα διπλωματικά τους διαβατήρια ως άλλοι «Μαρινόπουλοι».
  -________________________________________________________________________________________________

  Δείτε τα έγγραφα εδώ: https://issuu.com/metoponikis/docs/download_file

  Ραχήλ Μακρή

  Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

  http://www.metoponikis.gr

     metoponikis          metoponikis         press@metoponikis.gr
  

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
APODYOPTES

We can mentally undress you

venitism

Venitism is a free-content business blog. Basil Venitis,venitis@gmail.com

glutilicious.wordpress.com/

Gluten free delicious moments!

readink.gr

for readers & inkers

ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Προσφορές για Στρατιωτικούς

Προσφορές για Στρατιωτικούς

New Age Astrology

Astrology for the new age

2future4u

This is your life

Μπλόγκερ Αστραία

Η κριτική του καθαρού διαδικτύου

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ

Γιατί η Ιστορία γράφεται απο τους Ανθρώπους

GCNA.GR - GREEKCATHOLICS.GR - GREEKCATHOLICS.COM

Η Καθολική Εκκλησία Στην Ελλάδα Και Στον Κόσμο Με Ένα Κλικ…

Οικολογική Φιλοζωική Πολιτεία

άμεση δημοκρατία, φρουτοκρατία, χορτοφαγία, ωμοφαγία, ανθρωπισμός, ανυπακοή, αυτάρκεια, διατροφή, υγεία, αυτογνωσία, ηθική, οικολογία, πολιτισμός, μη βία, όλη η αλήθεια για τον ιουδαιοχριστιανισμό και εκκλησία

Πολύτεκνοι

Ιστοσελίδα για θέματα πολυτέκνων στην Ελλάδα - www.polyteknoi.gr

TravelTrouble

Travel without the trouble!

Travels 4 Ever

Ταξιδεύοντας και γνωρίζοντας τον κόσμο

Ανατολική Ακτή Αττικής

Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Ανατολικής Αττικής

shaken by a whisper

awebsidestory project

katalogia

blog of Sarantis Antiochos/Antíocos/Αντίοχος

Ποιητικό Μίξερ

Poetry and Literature

PAPIYAWN

Ταινίες, Τηλεόραση, Σούπερ Ήρωες

room to grow

interiors for children

Martha is Blogging

My Life In a Blog

Travelstories from my world

* T for travel, T for trains, T for True Stories

eyelandssite.wordpress.com/

ιστοσελίδα για την τέχνη και την ζωή στην πόλη

ΕΥΠΑΛΙΟ καθ΄οδόν

ΕΥΠΑΛΙΟ ΔΩΡΙΔΑΣ, Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ

Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος

Βιβλία, ποιήματα, μεταφράσεις και άλλα

Απολύτως Διαλλακτικός

Logical stories of everyday madness

Citizen

Kώστας Γιαννακίδης

SOFERINA

οδηγηστε με στυλ

Manina

το περιοδικό για κορίτσια επιστρέφει

time2rally.gr, Νέα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού|motorsports news

Ειδήσεις Αγωνιστικού Αυτοκινήτου, Ελληνικού Ράλλυ, Πρωταθλήματος Αναβάσεων,Πρωταθλήματος Ταχύτητας,Πρωτάθλημα Dragster

Thess Men

Ανδρικό Ντύσιμο / Μόδα / Στιλ / Lifestyle

FIGHTING SOUL

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ BLOG ΓΙΑ... ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

ExpertIN Varis

ExpertIn στην πληροφορική, οι καλύτεροι στη Βάρη

Αρέσει σε %d bloggers: